Mammas present

Kom på att jag glömt att visa hur mammas 50-års present blev! Gjorde iaf denna löpare till mamma. Tog bra lång tid att göra den, och hon fick den en månad sent typ, men tillsist blev den klar! Vad tycker ni?
Rätt stolt själv faktiskt ^^D Kanske skulle göra nått liknande till mig själv om jag orkar (:


 

Familjedagar!

Har haft syrran med familj hemma i ludvika, och dessutom fick mamma och pappa vara barnvakt för Eliahs under ett dygn så hjälpte till lite med honom. Var vid utkikspunkten i Sörvik med Andreas och hans syster och en sväng på bio och kollade på Insurgent ^^Bara en massa bra dagar!Galet vad denne lillpojk växer asså!! ingen liten plutt längre!

 
 

Markaspåret.

Var ute och gick i spåret som ligger nära mig häromdan. Så sjukt härligt att komma ut och dels få se hur grönt och fint allt blivit, men även så härligt att se alla djuren som är ute på ängarna ^^D Söta!

 
 
 
 

Älgsafari!

Höll p åoch fixa i Andreas hus i söderbärke hela helgen, och bestämde oss för att dra ut på en spontantripp i skogen för att se om vi hittade lite älgar att se på ^^ Köpte B&J precis innan affären stängde, bryggde kaffe, satte på oss tröjorna vi fått av andreas mamma och sen ut i min bil för att ta en tur. Sjuk mysigt!!
Såg 11 älgar, 4 rådjur och 3 harar typ ^^ Verkligen superhärligt! Sjukt vackert var det med! Åkte förbi en massa mysiga sjöar *-*

 
Blev att tänka på det där huset som det varit sån debatt om. Den som inte var tillräckligt svensk i färgerna därför att den gick från gult i nyanser mot orange ju längre upp man kom, eller nått sånt där.. Hittade ett hus som jag undrade om det var tillräckligt svenskt ^^haha 

 

dagens dag

Anna har migrän, Angelica tränar, Alice har pepparkakshusångest och Tove är evigt förlorad för ingen blogg är levande. Men jag då? Inser att jag knappt har uppdaterat sen påsk. Får skylla på att ni andra inte heller gör det, men sanningen att säga beror det mer på min lathet.

Så vad gör jag för tillfället då?
Sitter hemma hos andreas och pluggar. Eller ah, tanken är att jag skulle råplugga, men det jag egentligen gör är att tvätta, kolla dokumentärer och serier, sova och fixa ordning i hans skafferi (håller på o gör om hela köket även om det tar evigheter, men tar lite pö am pö)... Håller förövrigt på att köpa en bil som jag borde få nu i dagarna. En saab 95. Men den kommer nog mest att stå fram tills i höst när jag har min praktik och behöver den som pendlarbil.

Förövrigt funderar jag på att gå ut och ta en promenad, men har inga bra kläder här i söderbärke så blir nog att äta lite mer lakrits istället (fy mig)

Aja, tillbaka till plugget och försöket att inte undkomma det jag måste göra'

see you!

RSS 2.0