Nu har hon gjort det igen!...

... Mobilen åkte i golvet på gymmet.... skärmen spräcktes .... touchen funkar inte överhuvudtaget ....

dessutom e det nå knas med mitt simkort. Funkar att använda internet (utan wifi), men kan inte smsa eller ringa. Så vill ni ha tag på mig närmsta dagarna så är det facebook som gäller! Beställt nytt simkort som kommer om 3-5 arbetsdagar.
Ska få låna en telefon av andreas, och hoppas att min bror kan byta skärm på min one+.

Aja, sånt som alltid lyckas hända mig. Får skaffa sånt där barnskydd (tjockt gummifodral som småbarnsföräldrar är smarta nog att skaffa). Lyckades dessutom spilla kaffe över datorn idag. men verkat ha gått bra. hoppas att det håller sig så!

tomt på skolan

Har fått en skitdrygt uppgift som inte får vara mer än 3 sidor trots att man lätt kan skriva 6 sidor bara i ren fakta utan att försöka ordbajsa, och har dessutom analsyen kvar (Y) yeey. Så blev att sitta efter föreläsningen från 12-19 och plugga med tjejerna. Tog denna bild i korridoren då. Sjuuukt tomt. men riktigt skönt faktiskt! får nog mer gjort här än hemma!

Idag var det bara jag och Julia som var här av oss fyra, så då passade vi på och satte oss och pluggade efter lunch med (: Julia drog vid tre, men jag är fortfarande kvar. Sjukt kissinödig (vill inte lämna mina grejer hur som helst) och snart inget batteri i datorn tvingar mig nog dock att packa ihop snart.

Var sugen på att gymma, men har ingen lust att ta mig ner när det är mörkt (var misshandel vid skolan förra veckan igen, yeeey. visserligen sen kväll, men anyway, inge roligt att gå runt i mörkret själv).. + att det förmodligen är maaaassa folk där nu på eftermiddagen, så får satsa på tidigt imorgon bitti istället ^^. 

Nu ska jag ta och försöka fortsätta med skiten. pöss på er!

 

Gullighetsvarning!

Sov över hos andreas för att kunna plugga hos honom i lugn och ro idag (nu när han är iväg på jobbet). Efter att han gått upp för att jobba så ligger jag kvar och sover någon timme till. Går tillsist upp och ser detta i köket. Asså hur sött! Han vet precis vilka smaker jag gillar och min kärlek till mentos. *-* 

Mer kärlek till folket!


 

snöande onsdag

Började första dagen på denna terminen igår (: verkar fett tungt men oxå en hel del spännande! Sålde även av 9 böcker för totalt 2040:- men ska köpa nya idag som säkert går på mer än så :( 
Schemafri idag så kör på finfrukost (bananapancakes ofc ;) haha), hämta böcker och sen stan med Julia för att shoppa träningskläder bl.a. samt äta på stan *-* (hejdå pengar :s) 

Ikväll blir det husis, kanske hos mig, så det ska bli mys att träffa tjejerna igen! Dock är det jag som ska hålla i det (scaaary) 

Idag är det iaf riktigt vinterväder ute! Snöat massor + att byggarna äntligen satt upp trapporna som legat utanför mitt fönster i evigheter. :D


SeSen tänkte jag även på dig Anna! Är utan internet så kunde äntligen spela dinosaurie spelet! Lyckan i det! :D


Lyckan i L-a

Sista tentan för termin tre är skriven (även om jag är rätt säker på att jag inte klarade den) och termin fyra börjar nu på tisdag! 

Skulle spendera helgen med andreas och lördagen med att fira min far som fyll 50 och min syster som fyller i veckan, men mamma blev sjuk så sköt fram det en vecka. 

Så lördagen spenderades med Andreas i Falun med provkörning av bil, val av glasögon (till honom) , bli bjuden på mat på pitchers, en sväng på kupolen som avslutades med frozen yoghurt innan vi åkte till hans föräldrar. Vidare ut till söderbärke för myskväll med brasa, film och egenpoppade popcorn ^^ finfin dag och även resen av helgen. Eftersom att jag inte börjar förns tisdag så spenderar jag även hela morgondagen här i stan! :D


tänkte på er girls

 

alltid här men ändå inte

Kommer ofta på mig själv med att gå in på era bloggar och undra varför ni inte bloggar oftare, när jag sekunden senare kommer på att jag själv inte gjort det på länge heller. Så får väl skylla mig själv ^^

Denna veckan har även jag hemsk tentavecka. Visserligen har jag bara en tenta så ska väl inte klaga (om man jämför med andra..) Men men, min vecka och jag klagar om jag vill!

Spenderar dagarna 24/7 inomhus, kollar inte ens posten. Sätter upp lappar på väggarna (dock många färre denna gång) och har allmänt ångest över allt. Gjorde hemmagjord pizza igår som jag käkat idag flera gånger, så det är ju nice iaf :P

Bara imorn kvar, sen är tentan på fredag 8-14 och sen är jag friii!!! Helgen kommer att spenderas i mitt fina ludvika för att fira min älskade pappa som fyllt 50 och för att mysa med mitt <3. En frukostdejt med min finaste skrutt och ledigheten kommer bli komplett!
 
 
 

Varning för cheezy!

Idag är det en månad sen jag blev tillsamman med denna underbaring! Har varit helt sjukt underbart och jag har aldrig varit så lycklig! Enda jobbiga är dom dagar som vi inte kan ses för att jag är i örebro och pluggar. Men får försöka tänka på att även dom dagarna har ett slut och njuta av dom dagarna som vi har tsm ist. 

Han är verkligen helt sjukt underbar! 

 

nyår!

Spenderade nyår med denna härliga människor ^^ Är folk från kyrkan, bl.a. folk från uganda så blev en massa engelska (läs: svengelska) hela kvällen och allmänt mys. Massa mat ännu mer fika och trevliga spel/aktiviteter gjorde kvällen underbar. Att dessutom få spendera sista dagen på 2014 och första dagen på 2015 med världens underbaraste människa gjorde inte saken sämre ^^


 

RSS 2.0