Förlåt anna!

Har inte lyckats hålla vår överenskommelse! men nu är jag här iaf!

Har inte riktigt haft nått att skriva om .. Hade dock en riktigt härlig helg med Andreas här! Var lite på hindersmässan (vintermarknad här i centrum), träffade hans föräldrar, åt ute en kväll samt spenderade en del timmar med hans supercharmiga farmor och farfar (tror minsan att jag lyckats smila in mig iaf liiiiiite hon dom (A)) haha ^^

Träffade även en av hans farbröder med fru, gudtjänst i filadelfiakyrkan och dessutom avsluta helgen med lunch hos syrran ^^

Nått som jag erkänner suger med att jag har ett förhållande är att jag är superdepp typ söndagkväll, och dessutom så hatar jag måndagar mer än alla andra. hatar lite smått alla vardagar, även om jag hatar dom mindre och mindre ju närmare helgen man kommer. Helgerna är underbara även om dom går på tok för fort!

Tur att jag är schemafri fredag och kan åka hem redan imorn!! Ska plugga i söderbärke på fredag och eventuellt måndag och tisdag med. Ska jag bo där sista terminen så lär jag definitivt lära mig det där med att plugga effektivt!

seee you!

Kommentarer
Postat av: Anna

SKA DU BO DÄR SISTA TERMINEN?? Här brinner det i knutarna! (säger tjejen som praktiskt taget inte spenderat en natt från sin pojkvän sen vi började träffas ordentligt..hehe) Mysigt iallafall!
Själv hatade jag alltid ihjäl mig på söndagar när vi var i USA, för då visste man att Emil skulle vara borta 11h per dygn. Så jag förstår dig, du får ju inte se Andreas alls på flera dagar!

Svar: Haha här brinner det inte i några knutar! 1,5 år kvar till sista terminen lilla du! Haha ja men just det! ni ses ju konstant och slår vad om att ni blev sambos snabbt!
Men vore det inte mysigt med en ring på fingret och bosätta sig i söderbärke ett tag? (A) (A) (A)

usch ja! men nu får jag vara hemma flera dagar och om jag klarar att tentaplugga där så blir det att inte åka hem förns på onsdag! :D :D
Sandruskapuska

2015-02-05 @ 09:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0