Crash och lite mat

Hallu allihopp!
Händer inte så mycket i liv men tänkte att ni kanske vill veta om det som inte händer ändå (:
Det som tyvärr hänt dock är att jag tappade min mobil platt på håååårt golv i skolan. Inte bra. Mobilen har överlevt tusen smällar varje dag hitills men igår började den flippa. Skärmen blev grön, randig och blinkade så att man skulle kunna få epilepsi bara av att kolla på den :S

Suuuuuger, men nu har jag iaf beställt en ny mobil. Kommer dock ta 15-25 arbetsdagar att få den hem hit till Sverige, yeeey. Men sellen är så snäll att han låter mig låna en mobil undertiden så det är awesome 8) Han och anders kommer förresten hit på lördag och leker med mig ^^ Ska väl ut till oset och njuta av förhoppningsvis fint väder. Tänkt att jag skulle baka lite men vet inte riktigt vad..

Nått konstigt har förresten hänt med mig. Sedan jag flyttade tillbaka från Ludvika har ALL mat jag gjort varit mer eller mindre helt god. Vissa saker är till och med awesome! Som soppan jag gjorde häromdan! Eller som lasagnen jag gjorde idag!!! Asså förstår inte. Den vart awesooome god, och mina grejer brukar inte smaka ens mer än okey! Måste vara nått mer än mitt minskande av salt och vitpeppar. Hoppas hoppas att min kökslycka håller i sig!

Gjorde som sagt lite lasagne idag, som visade sig inte vara så lite. Ätit en portion + påfyllning redan, och ändå lyckades jag få ut 11 matlådor (eller ah 8  lådor men 11 portioner, lådorna tog slut :O) Vet inte ens om allt får plats i frysen!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0