livet.

vad är egentligen livet? Vad är det värt? Varför finns vi? Finns det någon mening, med något alls? För just nu känns allt bara så himla meningslöst.
Trots att allt är bra, jag har underbara vänner, om en dag har jag sommarlov och dagen efter det reser jag iväg och flyr allt här. Men trots allt jag har och allt jag kan se fram emot känner jag mig bara tom.

Senaste veckorna har jag bara sjunkit djupare och djupare. Trodde jag visste vart jag hade mig själv, vad jag ville, men jag känner mig bara så sjukt lost. Allt känns som kaos och känslorna är överallt. Jag som brukar ha svårt för att känna har snarare pmskänsloattack gånger tusen i flera veckor. Känslorna är alltid nära, speciellt dom negativa. Att lyssna på låtar som gör mig ledsen och gråta en skvätt har blivit en del av vardagen. Vad har egentligen hänt med mig och när (och hur) ska jag lyckas känna mig hel och glad igen?

Ne, just nu suger allt, och sorry för att jag låter er läsa och se, men ville bara skriva av mig.

Var ute och gick idag på ett naturreservat iaf och träffade bland annat på dessa finingar. Bjuder på bilden för att muntra på er såväl som mig själv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0