5 fakta om mig

1) jag är sjukt uttråkad
2) har aldrig känt mig så ensam som efter jag flyttade
3) börjar fundera på meningen med att vara här
4) vill vara liten och bekymmerslös igen
5) trots att det är ensamt och extremt skitit gillar jag min lya
6) ska börja läsa en ny bok, och fler är på väg med posten!

Problemet med bokrea

.. är att efter mycket bortväljande, fortfarande vill beställa tio böcker som kostar tillsammans kostar 500 :- (en oerhört stor summa för en student som jag) men ändå vill jag inte ta bort någon av böckerna

Det andra problemet är att jag inte kommer att ha tid att läsa dom förns sommarn, men då har jag nått att roa mig med då iaf (:

Frågan är bara, köpa tio böcker eller inte?

Days like this

Vet inte riktigt vad det är för fel på mig... Längtade efter att flytta hemifrån och jag längtade efter att få ett helt eget place, men tror bannemig aldrig jag känt mig ensammare eller sorgsnare.

Sitter i min fåtölj, lyssnar på foreveralone musik och kollar ut över alla neddragna fönster och den snöiga innergården, funderar på varför jag är här. Har på senaste tiden börjat ifrågasätta om jag verkligen gjorde rätt val i att flytta hit. Asså inte till kotten, utan till Örebro.

Gjorde jag rätt när jag valde att flytta för att plugga? Hade jag kanske haft det bättre hemma? Där hade jag mina vänner, min familj och ett jobb jag älskade. Nog för att jag ville ha mer av livet, men visst hade jag det ändå bra? Eller så kanske jag hade typ tappat kontakten med alla, haft ett avslutat förhållande anyway och känna mig misslyckad för att jag fortfarande bor hemma. Kanske hade varit lika sugigt det med?

Vet inte riktigt vad jag känner just nu. Kanske bara är sentimental på grund av allt som varit senaste veckorna och det faktum att jag verkligen är helt ensam i min lilla lya. Kan bero på att jag är förskyld o känner att allt suger, eller för att jag känner att jag tappar mina vänner jag skaffat här, som om dom inte vore få nog ändå redan som det var.
Måste banne mig skaffa mig lite vänner, gå ut och träffa lite folk och inte bara göra det i skolan. Nu när jag har hela helger att disponera precis hur jag vill borde jag passa på och försöka göra nå kul (vad de nu skulle vara)

Som ni ser, foreveralone tjejen saknar sina vänner
Tror bannemig att jag behöver en stor dos av vänskap och lite kärlek, så komsi komsi alla mina fina!

 
 

Kotten som blev min....!

Ligger och ska sova min tredje natt i min alldeles egna kotte! Känns sååå underbart att ha en egen liten lya för sig själv. Ingen annan som skitar ner, få använda mina egna grejer, och inte ha någon annan att anpassa sig efter.

Fick tänka om lite när det kom till möbleringen, men i slutändan blev det bättre än jag hade hoppats på!

Visserligen fattas det lite grejer så som gardiner, sätta upp en spegel och fixa tavlor, men om ni klarar er utan det så är ni varmt välkomna hem till mig! :D

Tacksam för fina människor som hjälper mig att hålla modet och glädjen uppe <3Vad man än går igenom, ska man aldrig glömma att ta sig tid att vara glad. Gör man inte det förblir man i skiten. Att dansa fläsket av sig med fina flickor gör nått med humöret !
 
 

When he says it is over, then it is over

Kan verkligen inte förstå det. Något som man verkligen trodde var bra och fungerade. Nått som man var så glad över och någon man alltid såg fram emot. Kanske blev det så att jag tog dig för givet. Kanske jag inte uppskattade dig tillräckligt. I slutändan var jag inte tillräcklig för dig, och i efterhand är det inget jag kan ändra på.
Trodde aldrig att vi skulle hamna här, speciellt inte nu. Jag älskar dig fortfarande, med allt jag har, men det var inte tillräckligt. När du säger att du bestämt dig för att det är över, då är det så, finns inget jag kan göra för att ändra dig.
 
Försöker att hålla huvudet högt, och tro på att du kanske hade rätt,att det var det bästa för oss båda (även om jag inte alls vill tänka så). Jag hoppas att jag snart kan släppa all sorg över att förlora inte bara den jag älskar mest, utan även att förlora min bästa vän. Önskar dig all lycka i livet. Att du hittar nån i framtiden som är bättre för dig än jag.
 

Du kommer alltid att vara speciell och älskad för mig
 

..

Att ge sig ut på promenad upp till stan för att möta syrran kanske inte var det smartaste att göra en snöig dag som denna.... Buss hade kanske varit att föredra, för när vi kom fram var vi båda snögubbar ^^ Sjukt vad det snöa, och skittråkigt att det redan smällt bort mkt :/

Men lika vackert är det här för det, speciellt ån! Kommer alltid att vara en speciell plats för mig
 
 

förslag?

Nu är det såhär att jag har kikat klart så långt det går på ännu en serie, så behöver lite tips! Vet att ni (iaf några av er) råkar vara riktigt bra på att kika serier, så varför inte tipsa mig om det som är bra? litar på att ni har god smak nu (:

tipsa! tipsa!

Lekdag i snön med mosters finaste!

 
 

Kanske borde skaffa mig en godisprinter?

 http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/nu-kommer-den-utskrivna-maten
 
Tove, dryg du e som inte har facebook (o anna svarar inte) ,,,, :P Kunde inte låta bli att låta tankarna gå til hur det gick till i "det regnar köttbullar" haha ^^D Undra vad framtiden egentligen innehåller (:

Eller hur var det nu...?

Ångrar mig, pluggdag men inte längre lika glad för det x) Känner mig totalt slut, förstår inget och kommer ingen vart :/ Hade bara velat lägga mig och kolla på massa serier, äta, sova osv, men men, har man deadline så har man.

Drog till syrran idag o lekte lite med min lilla godis, (lätt dagens topp!) Hon hade seminarium men han skulle sova, vilket han inte gjorde, så inte fick ja nå plugg gjort där heller, haha :P Men fick med mig en bit hembakat bröd :D (Tackar men aldrig nej till ^^)Mosters sötnos :*
 

Pluggdag, men lika glad för det är jag

 
 

Home!

Dags för mig att ännu en gång få ett nytt ställe att kalla för hem, och denna gång är det min alldelles egna lya!
Flyttar in om exakt två veckor, och det känns fantastiskt! Lite läskigt, att bli helt själv, men såå underbart att få ha allt för sig själv, slippa dela med andra, ha plats och göra precis vad jag vill, hur jag vill och när jag vill.
 
Så snart är ni välkomna att hälsa på mig! Blir jag bara glad för (:

Mkt tid spenderas df nu hemma hos mamma och pappa för att packar om och packa ner åtminstonde en del av mina grejer, för att allt får ju aldrig plats, är trots allt bara 22 kvadrat min lya :P
 
 

RSS 2.0