I'm back!

Sorry för en totaaalt händelselös sommar här på bloggen! hoppas att ni fortfarande orkar kika in igen nån gång!
Har eg inte hänt så mkt i sommar. Mestadels jobbat, hängt mycket med mina underbara föräldrar och umgåtts med fina vänner. Härlig sommar med andra ord! (:
 
Nu har flyttlasset gått söderöver igen och det är faktiskt sjukt skönt att få komma tillbaka till min alldelles egna kotte! Som jag längtat! Även om jag fortfarande är sjukt förkyld och det vore skönt med en mamma som pysslar om en, så är det rätt skönt att få vara ifred och njuta av sina egna grejer och sitt eget liv. Precis som man själv vill ha det.
 
Förutom att ja ser på litteraturutgiften (typ 3-4 tusen :S :S :S) som ett knivhugg i magen, så ser jag faktiskt fram emot läsårets studier (även om jag fruktar för juridikkursen hela hösten). Men men.. spännande ska det bli ändå.
 
Saknat alla mina underbaringar här, och saknar redan alla mina godingar i Ludvika! Sjukt ledsen över att det aldrig blev någon övernattning, men vi får försöka igen i höst! (:
 
Hoppas att ni haft en bra sommar ni med (: Så ska jag ta o krypa ner här i min sköna fotålj och njuta av nån serie eller nått (:
 
 

RSS 2.0