Dagen i bilder

Fast det var lite lögn, ville bara visa den söta bilden på den springande igelkotten jag såg i söndags *-* gullunge!
Men resten är faktiskt från idag. (:

Haft grupparbete om nån flummig uppgift om kvalitativ analys/metod/synsätt/intervju (???) , tror vi kanske eventuellt möjligtvis har förstått uppgiften inför seminariet imon (Y) 
Redan på morgonen när jag skulle cykla till skolan regnade det, men åkte dit iaf. När vi var klara vid två så regnade det ännu mer, så jag och Julia ville inte dra hem, utan drog o fika på musikhuset istället (muuums!) efter det regnade det fortfarande, men ville ändå inte hem, så hakade på min tyska kompis på time beer (ölen kostar vad klockan är, ex 19 klockan 19.38...) Dock inte samma för cider, tycker jag är dåligt, för öl gillar vi inte ! :O :O 
Två cider senare regnade det fortfarande, och mörkt var det också, och min mobil var stendöd, så fick tillslut ta mig i kragen och cykla hem, fast det var regnet jag hade undvikit hela dan! 

Så, oerhört spontan dag verkligen! precis vad jag behövde ! Vänner vänner  är fina saker, även om dom är nya (:

 
 
 

??

Den här veckan har verkligen vänt upp och ner på allt som jag trodde var självklart. på alla plan.
Jag vet inte längre vad som är eller inte är, vad jag kan lita på kommer att finnas kvar eller inte.
Känns som om hela min grund och det jag står på skakar och spricker, och jag har ingen aning om vad som händer om alltid brister.
Allt är bara ett evigt töcken av förvirring, frustration, osäkerhet och ovetande.
 
Är faktiskt för en gångs skull tacksam för att skolan håller mig sysselsatt, och framför allt för att jag har träffat så fina människor som hjälper mig att hålla huvudet så högt att jag fortfarande håller mig över ytan <3

hejjahejja

Det där med att inte lyckas vara effektiv i veckan, tvingas låta pojken åka hem mkt tidigare för att kunna plugga, och sitta till strax före fyra och plugga känns ju lagom kul.
Skumma är att jag inte varit trött (tack och lov!)och uppgiften är inte alltför hemsk i nattens sken (trodde aldrig jag skulle få klart en uppgift ens, förväntade mig att komma till seminariet tomhänt) tacka vet jag kaffe! Tror faktiskt koffein börjar få effekt mig! Weehoo behövs för studentlivet (:

Ser gryningsljuset redan nu, hoppas på tre timmars sömn och en trevlig morgondag (:

i'm battman!

Besvikelsen när man tror att det står "kulturella och sociala fenomen i samhällen som är radikalt olika vårt eget, ex. Batman-folkets tidsbegrepp....." i vetenskapsfilosofiboken, men inser att det står baktaman-folket

:(

Hejjahejja

Gullunge!

Lika charmerande som sin moster, nästan ^

 

Tove.Anna

Tvungen o lägga upp lite bilder som fick mig att tänka på er. behöver inte förklara mer än så antar jag (:

 

Gaaaaaaah!!! och lite annan frustrationLeker vidare med mitt universitetsliv (: Hade mer än gärna hoppas över just detta delmoment. Intensivpluggar vetenskapsfilosofi. Intressant egentligen, men att plöjja igenom varje sida i en 300-sidors bok på en vecka, lära sig ALLT och alla teorier och inte teorier och begrepp och vem som säger det men inte håller med i det fast han är en sån, är riktigt svårt.
Gilje & Grimen , numera döpt till giljeotine Hejja Hejja (för att citera Julia)

Ska väl få i mig mat för femtioelfte gången idag, och byta pluggställning, se om det hjälper. Lite mer plugggodis kanske? (jag som trodde jag skulle bli nyttig utan kafet, men icke icke)
 

Paniken i vardagen

Har försökt läsa dt dn och na (örebro) senare tid för att hålla mig lite uppdaterad, så som det sig bör när man pluggar som jag gör. Sjukt hur påverkad man blir av allt man läser.
Läste igår att chokladen skulle ta slut om sju år. Fick lite panik, ville nästan springa till willys och köpa på mig ett förråd som skulle räcka långt mkt längre än så, och har redan hunnit diskutera ämnet med flera av mina kurskamrater.. Går in på tidningen idag igen, och läser att det var tydligen många fler än jag som panikade, men att chokladen inte kommer att ta slut.
 
Det är så sjukt enkelt att lura folk, om det bara handlar om nått som betyder nått för dom. (typ choklad, bästa botemedlet mot ALLT.) Ljuvliga sak 
 
Nästan så jag tänkte lägga in länken och skriva referens och källhänvisning som det ska vara i mina arbeten . Tror jag börjar bli lite arbetsskadad av skolan :O :O Bra för skolan kanske, men illa för allt annat
 
 
 
Saknar btw mina fina i ludvika, älskar att bo i Örebro ,men saknar hemma. och vännerna som man verkligen vet är ens vänner, på riktigt. LIte jobbigt att behöva börja om från början igen, även om det gått bra

Tycker jag har det bra (:
RSS 2.0