Oh Simple Thing

Oh simple thing where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin

And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?
Somewhere only we know?

Oh simple thing where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So why don't we go
Somewhere only we know?

Freddis ! <3

Idag fyller min älskade vän gammalt! vuxet! 20 ! =O =O 

Vill bara säga att jag älskar dig så sjuukt mkt, och att du betyder mkt mer för mig än du någonsin kommer att förstå. Det är så skönt att veta att det är någon som verkligen kan förstå än till fullo, när så många andra inte kan. Du är en av de finaste människorna jag känner, och jag hoppas att du inser att för varje ord av "jag hatar dig", finns det en miljon av "jag älskar dig".

Längtar sönder mig efter att få krama om dig lite extra , min tant, ge dig den där lilla presenten som jag velat gett dig så länge att jag snart förträngt vad som döljer sig innanför pappret, och bara mysa!

Älskar dig som bara den Freddis !! Massa kärlek i massor i alla år till dig ! ♥
 

Stockholm!

Har en hel del bilder att lägga upp, men ingen ork eller tid att göra det.

Har iaf spenderat en sjuukt mysig helg med bästaste skrutten i Stockholm ( http://blackorchid.blogg.se/2013/january/sammanfattning-av-en-javligt-bra-helg.html#comment för iaf lite bilder (; i brist på mina alltså) Innehållande massa kaos, förvirring, failningar, mat, findricka, bio och lite motorcyklar.
Hade inte kunnat önska mig en bättre helg :D :D


:O :O

Man ska inte låta en övertrött Sandra sitta vid datorn en kväll som denna.
Borde packa. Borde plocka undan. Borde fixa tusen grejer. Borde SOVA.
Sitter och skjuter upp allt för att jag är för trött.
För trött även för att sova.
Då bloggar man.


Boda borg!

Boda borg !! Lördag den 2/2 ! Äker från kyrkan 8:00 och beräknas komma hem 20:00
Vill ha med er oxå!! : D:D D Vore fett najs 

kostar 170 kr + lite bensinpengar. Man tar med egen matsäck. 

 
 
http://www.facebook.com/events/504746582882085/?ref=3 

my dear friends

Summa av summarium av de senaste dagarnas umgänge har sammanställts till att jag är en mullvad som ler som en häst och har fingrar som maskar/ålar.

kommit fram till att mina vänner inte kan gilla mig för mitt utseende utan umgås med mig för min personlighet

Spending time on spending money

Shoppat en massa dom senaste dagarna :O :O 
Aldrig gillat att köpa skor, väskor eller jackor.
Den här veckan har jag köpt 3 skor, 1 (nästan två), väskor, och 1 (hade blivit två om det funnits i rätt storlek) jackor.  :O :O :O Kan iaf trösta mig med att det varit till fyndpris allt ! :D Så gladtjej :D

Hade mamma-dotter-tid imorse, så mamsen och jag drog runt på stan och shoppade loss en hel del :D  Ni får ursäkta de dåliga bilderna, såg inte så dåliga ut när jag tog dom, och orkar inte ta om, men tänkte att ni kanske ville se mina fynd . (Alla är snyggare i verkligheten, men säg gärna vad ni tkr ändå :P)


Typ verkligen sääääämst bilder, men ni älskar mig säkert ändå ^^

Casper <3

Bestämde oss för att vi inte kunde ha kvar Casper av olika anledningar. Jag kände att beslutet inte var mitt att ta eftersom att planen är att dra i höst. Men allt gick så fort. Så väldans fort. 
Får veta ena dan att han ligger på blocket. Andra dagen finns det redan någon som ska få se om Casper passar hos dom. Jobbigt. jag blir så ledsen.
Fick en sista natt med honom. En sista morgon, och han visste inte om det. Tvingade på honom tusen tåfyllda pussar, han ville bara leka. 
Trodde aldrig att det skulle bli så jobbigt. Kan inte minnas att någon annan hund vi haft varit så jobbig att lämna. Men ingen har varit som Casper. Han är den sötaste, gulligaste och mest kärleksfulla hund man kan tänka sig. Finns ingen som honom !

Visste att det skulle bli jobbigt, ville låta bli att tänka på det. Men det går ju för tusan inte ! Försöker hålla tankarna sysselsatta, men det går inte. 

Älskar dig Casper! Mattes älskling ! ♥

 


Känns dock som om det är nått mer än bara casper som ligger bakom alla tårar. Men kan inte riktigt placera vad. Många dagar är livet på topp, men sen kommer dom där svackorna , djupa sådana. Kraftiga, men korta. Där jag tänker för mkt. Tankarna hopar sig till överväldigande känslor, och jag vet inte äns vad jag känner eller varför. Allt är förvirring och kaos. Sen kommer man in i vardagslunket igen. Sysselsätter sig med att hålla sig upptagen, glömmer sedan bort allt det som inte är bra, för stunden.Out alone in the night


LIF :D <3

Hockey ! Förstår inte hur du lyckats få upp  mitt intresse så radikalt där angelica ! Inte nog med att jag följer med på hockeyn, eller håller koll på matcherna själv hemma , utan nu har jag även köpt leksandgrejjer :O :O Alla i min omgivning som känner mig undrar vad jag har fått för knäpp i huvvet xD 

Fanns iaf en liten fin bild på mig, Angelica, Louse och Sofia i tdiningen igår  ^^D I full mundering och allt ^^

Kan tillägga att det bara är skalet och halsduken som är min. En tröjja får nog vänta nån match till iaf, blir lite dyrt annars :P ^^

Eliahs och lite mer Eliahs

Hade barnvälsignelse för Eliahs i söndags så mamma, pappa och jag åkte ner dit för att vara med :D Sen stannade jag kvar i några dagar för att hjälpa johanna med honom så hon kunde plugga.
Så nu har jag lekt mamma och hemmafru på heltid :O :D

- Lagat (ätlig, till och med god (!)) mat
- Bytt maaasssa blöjor
- Tagit tag i mina problem och löst ett eller flera
- Börjat på mitt alldelles försenade korsstygn igen 
- Bytt en massa mer blöjor xD


Gav Eliahs en kossa som present, som han kramade om det första han gjorde, supersött! Fick även natta honom en kväll ^^ Stackarn, kan inte vara kätt att somna till mig ljuva stämma xD
Föutom att det var Elahs välsigneledag, så fyllde pappa år :D
Vi har en tradition i familjen där pappa får kolakakor och en påse polly varje gång han fyller år eller som det är farsdag. Men eftersom att det fortfarande som vanligt är degen som är godast, så la jag undan lite till honom och dekorerade lite fint ^^D


Blocket?

Annons:
Mysig/social/tjockis person söker som sällskap under lördagen till en ensam flicka
B&J's tillkomer högst troligt

för mer information kontakta Sandra via mail eller 073-------

Menade såklart inget dumt med det där, utan ville bara äta glass och umgås med nån kompis! Men nej nej, mina kompisar ska såklart misstolka ALLT i det där -.-

Why ? Why does that always happen to me???

Andrew!

 
 
Insåg att bilden ni fick se på Andre and the horse inte var nå vidare om den gick att se alls (uppdaterade från mobilen) Så nu ska ni banne mig få se bilden så som den ska var ^^Dsome good, some bad

Har sett fram emot den här helgen hela veckan. Planerat in allt så bra.
Fredag: ledig, fundera på framtid, sitta hemma tills kvällens ungdomssamling (us) med spelkväll.
Lördag: jobba, BIO! (frankenweene) och sen film och bara mysa.
Söndag: Barnvälsignelse och stanna i örebro och bebismysa till tisdag.

fredagens planer blev istället.spontan tur.till hillbo för att rida med andrew och alice.och sen hem till mig med andré. Fick ett samtal från angelica don undrade vart sjutton jag var. Jag hade tagit fel på dan och missade bion! Fett ledsen!
Men andré höll mig sällskap hela kvällen så lika glad var jag för det ^^

Hoppas på att resten av helgen blir

mysig ^^
Lördag

Usch fy och blä!

Vet inte riktigt vad det varit med mig dom senaste dagarna.
Känner mig ensam och tom. Gillar det inte alls.
Stunderna jag spenderar med mina vänner sätter sitt ljus i vardagen, men sen när dom gått är man själv med sig själv igen, och undrar varför det känns så fel.
Inget känns roligt för tillfället. Jobbet har kännts som en pina hela veckan, förut älskade jag varje timme av det. Vad hände? Vad förändrades?

Det känns som om någonting stort fattas i mitt liv, och jag kan verkligen inte sätta fingrarna på vad det är. 
 
Är det för att framtiden börjar närma sig igen? Det som precis blivit en trygghet, byts snart ut igen.
Jag är trött på att vardagen ändras, men jag är rädd för att fastna här.
 
Jag är verkligen bara tusen frågor som snurrar i en evig, kall tomhet, utan en aning om vad det är jag saknar eller behöver. Vad tusan är fel?

I'm walking on heals all night


Freddis and Me

Alltså en bild på mig och Freddis.

Att umgås med henne är alltid en sån ära. Har idag utsetts till dagens bästa, dagens sämsta och dagens äckel. Tror det var nått mer oxå men det ignorerar vi just nu.Massa kroppssmörskyssar till er and I love trains

burning to the ground

Var på jobbet igår och såg en massa brandbilar och andra räddningsfordon åka förbi, men de höll sig ändå nära. Visade sig att det var ett hus vid kasttjärnsparken som brann. Det var helt sjukt, man kunde se lågorna över trätopparna ända bort till Engel. 
 
Efter jobbet tog pappa och jag en promenad med Casper och pratade lite om det där med om vad man skulle ta med sig om man hann välja en grej att rädda från branden.. Efter mycket om och men kom vi fram till att vi kanske skulle hämta våra datprer och hårddiskarna, för att det finns så mkt viktig information på dom-. Men fortfarande inget som man inte skulle klara sig utan.
Så himla värdefulla saker har vi inte, och någt affektionsvärde finns sällan till föremål. 
Vi har väll flyttat och börjat om vårt bohag från scratch för många gånger för att orka ha ett emotionellt värde till föremål.
 
Summan av summarium:
Jag vet fortfarande inte vad jag skulle hämta, kanske Fiffi, men annars skulle allt hinna brinna inne medan jag underar :O

2013|Spenderar första natten på det nya året med halvspontan övernattning med.Anna.och André.:D

RSS 2.0