Jobb och jobb i överflöd

I veckan är det Ludvikafesten, så utöver mina vanliga pass, innebär det typ att hela personalstyrkan får rycka in när det är mycket folk.

Men trots allt folk tycker jag ändå att ni ska komma och hälsa på mig (: 11-19:30 från idag tills lördag (: Eller en sväng på söndag :P


Midsommar

Midsommar, midsommar..

Spenderat större delen av dagen på Torp ^^ Ätit med släkten, och skulle leka med Simon och Karin, men dom sov. Så fick gå runt forever alone ett tag. Sen vakna karin, bjöd mig på glass, gick in till bibelbussen och träffade världens bästa kollega Magnus, som bjöd mig på kaffe :P mums ^^ (finkaffe på Torp är annars svårt att få tag i)

Världens huvudvärk, ont i halsen (kurerar just nu med glass), och trött som sjutton kom jag hem efter en lång dag. Saknar mina fina vänner (som umgås utan mig just nu), men ser fram emot att få leka med dom imorgon (hoppas inte jag blir för sjuk :( )

Lite om min dag, orkar inte me nå bilder :P

En av mina kusinbarn kom fram till vårat bord, och sa att hennes mamma sagt att alla barn kunde få grilla marshmallows. Jag anmälde mig som barn direkt. Vissa grejjer måste man bara ha!

Förresten så har min granne mittemot (latinon), bröllop i trädgården inatt, så det är party all night long, mysmys ^^


Alice, this is for you

Som ni kanske förstår så har man haft fullt upp med sista inlämningarna (känns som en evighet sen nu), balen, studentveckan, studentfirande av olika slag, jobb m.m., så har inte riktigt hunnit eller orkat ta mig tid att skriva här.. Sen passerade dagarna förbi och det kändes inte lika aktuellt att skriva om tankarna inför studenten, när studenten redan var över. 


Har ni tur så kanske det dyker upp lite bilder från senaste tiden (:

Så, vad händer egentligen i mitt liv? Spenderar min tid mellan vänner samt körkort, jobb (och andra grejjer som tillhör vuxenlivet på olika sätt)...

Känns som en evighet sen man gick i skolan, ändå känns det som om man var där igår, och att man ska dit imorgon. Känner redan att jag saknar skolan. Inte för skolan i sig, utan för att jag inte insåg hur mycket jag uppskattade den tiden som jag fick med mina underbar vänner varje dag.
Jag hoppas verkligen att ni förstår hur mkt ni betyder för mig, och att vi kommer att hålla kontakten även om det sker flytt för några, eller vad som framtiden än bär med sig.
Sentimentala tankar, sentimentala känslor.

Men det var inte därför jag skrev här, utan skulle egentligen bara posta ett inlägg till Alice, med lite klipp som jag tycker borde visas här för henne ^^

Vet vad de flesta tycker om låten, men Alice, du gillar den lite extra, eller hur ;) Sen kan man inte låta bli att tycka att covern på den sista videon är sjukt mysig på sitt sätt ^^


Tove!!!

I ett desperat försök att få tag i Tove, testar jag väll här oxå ^^

Tove, ska du med ikväll?
21:00 är filmen
Samling vid anna halv 8
Jag har reserverat en plats åt dig med (:

Vill ha min Tim Burton älskare med mig !!!

RSS 2.0