Cutcut cutcute!

Har ett tar lite oseriöst funderat på att klippa mig "kort", men aldrig eg tänkt så mkt mer på att göra det.... förns nu! Blev lite inspirerad när en tjej i min husisgrupp hade klippt rejält och färgat, så tänkte att varför inte göra nått jag med? Har känns mer o mer på senare tid att jag består bara av ett stort långt hår. Visst folk i min omgivning säger att det är fint osv men tror bannemig att jag ser ut som en vandrande hårboll med ben när jag går nånstans. Inte riktigt det roligare. Håret har blivit så sjuukt långt nu! Kan seriöst gå runt naken utan att visa brösten för att jag kan täcka upp precis allt med mitt tjocka långa hår. (fast föredrar såklart klassisk variant med bh och klädesplagg när jag springer runt)

I vilket fall. Klippa eller inte klippa?
Vet att risken att mitt hår blir en stooooor hårboll igen (som gymnasiet) är stor om det inte tynger ner sig själv. Tog en bild när jag håller upp håret för att se hur jag skulle passa i det, men tror inte att håret skulle lägga sig sådär utan flyga upp istället.
Skulle typ vara att halvera längen!! :O :O Blev att prata med mamma om det, som även råkar vara min frisör, och vips satt jag på pallen i hallen. Dock bad om att ta bort x antar cm, och mamma tog nog inte ens bort hälften, så vi fick göra om 2-3 gånger innan jag var nöjd med det vi tagit bort. Tänker att vi tar inte bort såååå mkt nu , utan kan ta bort mer sen när jag väl vant mig vid detta. Så att man inte cuttar massor och sen ångrar sig, vore lite jobbigt.
Tog förörvrigt bort 10 cm, asså 1 dec!! och folk märker inte det. :O :O Alltså har jag fortfarande långt hår men inte så sjuuuukt långt som förut.Tycker nog att det blev lite lättare och livfullare. Ramar in ansiktet på ett annat sätt (:Så.... Nu är det er tur att tycka. Vad tycker ni om hur det är klippt? Ska jag våga klippa kortare? Blev det för kort för att vara jag? etc etc.. säg nått! ^^

Kommentarer
Postat av: Anna

Superfint!

Svar: Tack!! känns så kort dock! Dock ingen som märker att jag kapat en dec xD
Sandruskapuska

2014-11-10 @ 14:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0